Μενού

ταβέρνα - ψητοπωλείο Μπελκαμένη

«Κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή προσφέρουμε αρνάκι στη σούβλα, κοντοσούβλι, κοκορέτσι, μπριζόλες σούβλας, πανσέτα σούβλας και άλλες εκπλήξεις όπως παραδοσιακή καλαματιανή γουρνοπούλα.

κοκορέτσι
κοκορέτσι

Επίσης προσφέρονται πιάτα της ώρας με παϊδάκια ζυγούρι, σουτζουκάκια «Μπελκαμένη», μπιφτέκι γίγας «Μπελκαμένη», ψαρονέφρι, χοιρινές μπριζόλες, συκώτι μοσχαρίσιο, λουκάνικο χωριάτικο και πολλά ξεχωριστά πιάτα ημέρας, με χειροποίητες σαλάτες, αλοιφές και ορεκτικά από ολόφρεσκα ντόπια προϊόντα. Φροντίζουμε τα κρέατά μας να είναι ντόπια και ελληνικά.

κοντοσούβλι

Στόχος μας ανοίγοντας το μαγαζί ήταν και παραμένει να προσφέρουμε στον επισκέπτη μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία, που δύσκολα μπορεί να βρει στην περιοχή, σε συνδυασμό με ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Ο κόσμος έρχεται για να απολαύσει κάτι που, όπως φαίνεται, του έλειπε και το ευτύχημα είναι ότι είναι πολύ δεκτικός στο να δοκιμάσει πιάτα που δεν αποτελούν κάτι σύνηθες για τα σημερινά δεδομένα της Φλώρινας.

Πέρα από τις σούβλες, τα πιάτα που μέχρι στιγμής έχουν κλέψει τις εντυπώσεις είναι τα παϊδάκια και τα σουτζουκάκια ζυγούρι, τα οποία γίνονται ανάρπαστα!

παϊδάκια ζυγούρι
καλαματιανή γουρνοπούλα
γουρνοπούλα

Για να κλείσετε τραπέζι καλέστε στο: 6987.912.249

Αναλαμβάνουμε κάθε είδος κοινωνικής εκδήλωσης

ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ