LIVE στη “Μπελκαμένη”: Με Χ.Τσουμήτα, Β.Δόντσιο, Ν. Γεωργίου & Μ.Ασίκη το Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Ταβέρνα – Ψητοπωλείο Μπελκαμένη ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Σάββατο 25 Νοεμβρίου – Ώρα έναρξης: 20:00 Τηλ. κρατήσεων: 6987 912 249 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΒΡΑΔΙΑ με Βασίλη Δόντσιο & Χριστιάνα Τσουμήτα στο τραγούδι.

Φθινοπωρινό ωράριο: Κάθε Σαββατοκύριακο ανοιχτά!

Αφού ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά στη μαθητική νεολαία, δύναμη και κουράγιο στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς, αφού σας ευχαριστήσουμε που για σχεδόν 6 μήνες μας στηρίξατε καθημερινά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΜΠΕΛΚΑΜΕΝΗ μας μπαίνει και αυτή σε ρυθμούς φθινοπωρινούς. Το κατάστημα μας θα λειτουργεί πλέον κάθε Σαββατοκύριακο με πλήρες μενού και φυσικά… Συνεχίστε να διαβάζετε το Φθινοπωρινό ωράριο: Κάθε Σαββατοκύριακο ανοιχτά!

Καλό Καλοκαίρι! Δείτε το θερινό ωράριο λειτουργίας..

Όλο το καλοκαίρι κοντά σας με τα γνωστά πλέον, αγαπημένα πιάτα μας (αλμυρά & γλυκά), τις καθημερινές εκτός Τετάρτης και φυσικά κάθε Σαββατοκύριακο. Σας περιμένουμε στο όμορφο περιβάλλον μας. Κουζίνα για όσους γνωρίζουν και… γνωρίζονται. Το θερινό ωράριο μας έχει ως εξής: ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΚΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ): 10:00 – 22:00 ΣΑΒΒΑΤΟ: 10:00 – 22:00 ΚΥΡΙΑΚΗ:… Συνεχίστε να διαβάζετε το Καλό Καλοκαίρι! Δείτε το θερινό ωράριο λειτουργίας..

Ανοιχτά κάθε μέρα με νέο ωράριο. Σας περιμένουμε..!

Ο πλάτανος μπροστά από τη "Μπελκαμένη" αλλά και οι τέντες προσφέρουν δροσιά και μια γλυκιά ατμόσφαιρα!

Μπελκαμένη! Ο ιδανικός προορισμός με το εξαιρετικό φαγητό. Σας περιμένουμε με νέο ωράριο και με τα δημοφιλή μας πιάτα: ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (εκτός Τετάρτης): 10:00 – 18:00 ΣΑΒΒΑΤΟ – ΚΥΡΙΑΚΗ: 10:00 – 20:00 Για όσους γνωρίζουν και γνωρίζονται!

Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος – Πανηγύρι στη Δροσοπηγή!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Δροσοπηγή Φλώρινας. Σας περιμένουμε από το Σάββατο 03/06 έως και την Τρίτη 06/06 σε ένα ακόμα γευστικό ταξίδι! Τη Δευτέρα και την Τρίτη, εκεί γύρω στις 19:00, ετοιμαστείτε για πολύ χορό και τραγούδι παρέα με τους παραδοσιακούς ήχους της μπάντας της καρδιάς μας, των αδελφών… Συνεχίστε να διαβάζετε το Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος – Πανηγύρι στη Δροσοπηγή!

Σας περιμένουμε και την Πρωτομαγιά Δευτέρα 1/5/2023!

Καλοκαιρινές μέρες και η “Μπελκαμένη” σας περιμένει και αυτό το Σαββατοκύριακο για να απολαύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα… Η ταβέρνα θα είναι ανοιχτή και την Πρωτομαγιά (Δευτέρα 1/5/2023). Για κρατήσεις καλέστε στο: 6987.912.249

Νέο προωθητικό βίντεο για τη “Μπελκαμένη”!

Ετοιμάσαμε το παρακάτω βιντεάκι για να μας γνωρίσει ακόμα καλύτερα ο κόσμος. Παρακολουθήστε το: Tαβέρνα – ψητοπωλείο “Μπελκαμένη”. Στη μαρτυρική κοινότητα Δροσοπηγής Φλώρινας.Βρισκόμαστε στην κεντρική πλακόστρωτη πλατεία του χωριού, δίπλα από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος.Ένας ιδανικός προορισμός για όλους όσους επιθυμούν να γευτούν σπεσιαλιτέ σούβλας και όχι μόνο, απολαμβάνοντας συγχρόνως το απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό… Συνεχίστε να διαβάζετε το Νέο προωθητικό βίντεο για τη “Μπελκαμένη”!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

25η Μαρτίου 2023 στη “Μπελκαμένη”

25η Μαρτίου! Όμορφη, ηλιόλουστη μέρα και όμορφο ξεκίνημα για τη “Μπελκαμένη” μας! Σας ευχαριστούμε που και πάλι μας τιμήσατε με την παρουσία σας! Χρόνια Πολλά σε όλους!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

Η Μπελκαμένη και πάλι κοντά σας από το Σάββατο 25 Μαρτίου!

Η “Μπελκαμένη” και πάλι κοντά σας!!! Από το Σάββατο 25 Μαρτίου και κάθε Σαββατοκύριακο επιστρέφουμε ανανεωμένοι με τα γνωστά αγαπημένα παραδοσιακά σας πιάτα αλλά και μπακαλιάρο σκορδαλιά καθώς και νηστίσιμο μενού κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής! Σας περιμένουμε! * Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας μπορείτε να κάνετε κρατήσεις στο 6987912249

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

“Γυναικοκρατία” στη “Μπελκαμένη”

Το Σάββατο 14/1/2023 διοργανώσαμε, μετά από δυο χρόνια, το έθιμο της “ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑΣ” στη Μπελκαμένη. Κόψαμε βασιλόπιτα, διαβάστηκαν ποιήματα και το κέφι και ο χορός άναψαν μέχρι το πρωί. Μπράβο σε όλες τις κυρίες της Δροσοπηγής και όχι μόνο..! ΔΕΙΤΕ ΒΕΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη