Χειμερινό ωράριο λειτουργίας: ΑΝΟΙΧΤΑ μόνο κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

Οι θερμοκρασίες άρχισαν να πέφτουν αισθητά, η Δροσοπηγή έχει ήδη βάλει μπρος τα τζάκια και τις ξυλόσομπες υποδεχόμενη σιγά σιγά τον χειμώνα και η “Μπελκαμένη” αλλάζει ημέρες λειτουργίας… Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα το κατάστημα θα λειτουργεί μόνο Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή… Σας περιμένουμε στον ζεστό και φιλόξενο εσωτερικό μας χώρο για να απολαύσετε τα… Συνεχίστε να διαβάζετε το Χειμερινό ωράριο λειτουργίας: ΑΝΟΙΧΤΑ μόνο κάθε Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτ. Μακεδονίας στη Μπελκαμένη

Τη Δευτέρα 29/8/2022 τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Μακεδονίας με τη συνοδεία του προέδρου του Κέντρου και μελών του Δ.Σ. επισκέφθηκαν τη Δροσοπηγή. Στα πλαίσια της επίσκεψης η διεύθυνση της ταβέρνας μας παρέθεσε γεύμα στα παιδιά μετά το πέρας των ξεναγήσεων τους στον Σύλλογο Γυναικών Δροσοπηγής, στο Λαογραφικό Μουσείο του χωριού, στον Ι.Ν.… Συνεχίστε να διαβάζετε το Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτ. Μακεδονίας στη Μπελκαμένη

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Φλώρινα στη “Μπελκαμένη”

Σημαντική συνάντηση των παλαιμάχων του ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ στην ταβέρνα “Μπελκαμένη” στη Δροσοπηγή Φλώρινας. Στον Τέλη Κασκαμανίδη ήταν αφιερωμένη η συνάντηση που έγινε το Σάββατο 27 Αυγούστου με τη συμμετοχή των παλαιμάχων: Δημήτρη Λούκα Ιωάννη Γίτση Δημήτρη Αντωνίου Δημήτρη Κωνσταντινόπουλο Ιωάννη Δαϊρετζή Παναγιώτη Γρατσουνίδη Αθανάσιο Γλούφτση Τάσο Παπαμιχαήλ. Στη συνάντηση που έγινε σε πολύ καλό και… Συνεχίστε να διαβάζετε το Οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Φλώρινα στη “Μπελκαμένη”

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

Η Πέτη Πέρκα στη “Μπελκαμένη”

Στη Δροσοπηγή Φλώρινας με την ιστορική παράδοση αγιογραφίας (έκθεση Α. Χαρίση) και στην εξαιρετική ταβέρνα «Μπελκαμένη».

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

Η ταμπέλα μας..!

Δείτε την ταμπέλα του κοινοτικού καταστήματος ψητοπωλείου-ταβέρνας “Η Μπελκαμένη” στη Δροσοπηγή Φλώρινας. Στο βάθος φαίνεται και η άλλη ταμπέλα που τοποθετήθηκε πρόσφατα και καλωσορίζει τους επισκέπτες της Δροσοπηγής στον τοπική κοινότητα ενώ προβάλλει ενδείξεις ημερομηνίας, ώρας και θερμοκρασίας…

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

Ακροστοιχίδα για τη “Μπελκαμένη”

Μ έσα σε καταπληκτικό φυσικό τοπίο στην Π λατεία της μαρτυρικής Δροσοπηγής, στο Ε στιατόριο-ταβέρνα “Μπελκαμένη” Λ ειτουργεί όλες τις μέρες (εκτός από Δευτέρα) Κ λείνει στις 11:30 μ.μ. Α ποτελεί ιδανικό προορισμό, έχει Μ αγειρεμένα πιάτα με Ε λαιόλαδο Μεσσηνίας και με Ν τόπια προϊόντα. Η επίσκεψη σας θα σας ενθουσιάσει!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

Έκθεση με κατασκευές από αγιοκέρι αφιερωμένη στον Αύγουστο τον μήνα της Παναγιάς, στη “Μπελκαμένη”

Έκθεση της Αναστασίας Χαρίση με κατασκευές από κερί, αφιερωμένη στον Αύγουστο, τον μήνα της Παναγιάς στο Κοινοτικό Κατάστημα “Μπελκαμένη” στη μαρτυρική κοινότητα Δροσοπηγής Φλώρινας από τις 13/8/2022 έως τις 28/8/2022. Είστε όλοι καλεσμένοι.

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη

Ο θρύλος Βασίλης Χατζηπαναγής στη Δροσοπηγή

Το Σάββατο 6 Αυγούστου ο θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου Βασίλης Χατζηπαναγής μαζί με την εκλεκτή παρέα του βρέθηκαν στη Δροσοπηγή και επισκέφθηκαν τη “Μπελκαμένη”. Τους ευχαριστούμε, ήταν τιμή μας!

Δημοσιεύθηκε την
Κατηγοριοποιημένα ως μπελκαμενη